Opereta cu power point

spectacolul de la Opereta a fost 2 in 1: un concert de muzica clasica si ora de istorie a muzicii. sub aripa ICR, se ia una bucata pianist-compozitor (profesorul), un laptop cu proiector si ecran, plus doua ansambluri, de violoncele si suflatori. se da numele ‘O Odisee sonora’.

conceptul este cam asa: nenea prof ne vorbeste despre muzica veche, baroca, romantica, moderna si a secolului XX, cu slide-uri pe fundal. pentru fiecare perioada, un ansamblu canta ceva reprezentativ. si programul de sala e facut sa sustina acest tip de eveniment. este alcatuit ca o brosura, cu date si evenimente culturale, cu glosar si nume de compozitori. pe asta sigur nu-l arunc.

mi-a placut pentru ca e altceva decat un concert de muzica clasica… clasic ;). melodiile alese sunt cunoscute si interpretarile ansamblurilor au fost pe masura. lumea a apreciat abordarea. adica am vazut doar un om plecand :).

mai jos, o parte din spectacol, incepand cu melodia care mi-a placut cel mai mult: Rondo Alla turca, versiune jazz dupa ei, charleston dupa mine :).

Reclame

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: